Inspiratiesessie
Masterclass
Organisatietraject
Social media
Nyenrode
Personal Branding & golf
Zwitserland express
Open inschrijvingen

Zwitserland express

De uitgangspunten van Personal Branding krijgen ook een prominente plaats in mijn programma's op het gebied van (Persoonlijk) Leiderschap, Teamleiderschap en Commercie. Programma's waarbij uiteraard de vraag van de klant centraal staat en die ik ontwikkel in nauwe samenwerking met de 'leidende coalitie' van de klant. Deze werkwijze heeft de afgelopen jaren geleid tot mooie trajecten op de meest verschillende locaties. Dicht bij huis en soms wat verder weg. In het kader van een vraag rondom het thema Persoonlijk Leiderschap en Teamleiderschap ontwikkelde ik samen met een van mijn relaties het programma: 'de Zwitserland Express'. Graag neem ik je mee op een bijzondere reis!

De Zwitserland Express


De Zwitserland Express is een 4-daagse reis naar één van de meest inspirerende plekken van Europa. Het Lötschental is een uniek dal in het kanton Wallis in Zwitserland dat onlangs is uitgeroepen tot werelderfgoed door Unesco.

Vanuit je hotelkamer, berghut of tent heb je een fantastisch uitzicht op de altijd besneeuwde top van de Bietschhorn. Lopen, klimmen en een gletsjertocht maken over de Aletsch gletsjer, originele Zwitserse kaasfondue en trockenfleish. Op zoek naar gemzen, steenbokken en Edelweiss. Maar vooral op zoek naar jezelf; je missie, je passies, je talenten, je unieke 'Personal Brand' en de verbinding met je team.Het fluitsignaal klinkt, de trein sluit zijn deuren en de Zwitserland Express vertrekt. Onderweg maken we een start met het programma. Het is een inspirerende reis, gevuld met een uitdagende mix van inspanning en ontspanning. Even weg uit de hectiek en de waan van alle dag. Het dorp Blatten, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, is de perfecte setting om met jezelf en je team aan de slag te gaan. Dit alles gebaseerd op de principes van Persoonlijk Leiderschap en Team Leiderschap. Deelnemers krijgen antwoorden op vragen als:

Persoonlijk Leiderschap
Team Leiderschap


Thema's die in eerste instantie zeer persoonlijk zijn. De ervaring leert ons dat de antwoorden die je voor jezelf vindt een onvoorstelbaar krachtige en energieke bron zijn voor ontwikkeling op zowel werk als persoonlijke thema's. Door als team deze ervaring aan te gaan ontstaat er een teamgeest die in staat is 'bergen te verzetten'. De begeleiding van deze reis verzorg ik samen met mijn collega Mayta Braun en lokale gidsen voor de outdoor activiteiten.