Inspiratiesessie
Masterclass
Organisatietraject
Social media
Nyenrode
Personal Branding & golf
Zwitserland express
Open inschrijvingen

Personal Branding en golf

Persbericht 2013
12 juli 2013

Golf Coach Joost Steenkamer en Leiderschapsexpert Rolf Rosenmöller presenteren 'De B-Factor': Personal Branding in golf & business

De B-factor is de naam van een bijzondere presentatie waarin Steenkamer en Rosenmöller de leden van golf business clubs meenemen in de wereld van golf en business. In deze veranderende tijden wordt het steeds belangrijker om jezelf en je bedrijf als uniek te profileren. Een kans die zich voordoet in elke golf business club. "Personal Branding betekent het creëren van de sterkst mogelijke versie van jezelf om deze daarna zo effectief mogelijk in de wereld te zetten. Te vaak nemen mensen genoegen met een middelmatige versie van zichzelf en vergeten uitbundig gebruik te maken van hun passie en talenten", aldus Rosenmöller. "Dat geldt ook in de golfsport", vervolgt Steenkamer, "het is mijn specialisme om op het gebied van course management het beste in een speler naar boven te halen. Dat verschilt natuurlijk per individu, maar ook per dag en zelfs per hole. Met kennis van De B-Factor leer je daar slim en effectief mee om te gaan."

Uniek presteren als golfer en in staat zijn jezelf binnen en buiten de baan onderscheidend te profileren, dat is waar De B-Factor om draait. Joost Steenkamer en Rolf Rosenmöller geven met hun presentatie inzicht in de vijf principes (de 5 B's) die een voorwaarde zijn voor zowel succesvol zakelijk contact, als in het spel op de golfbaan.

Voor meer informatie en boekingen:
HVR Golf Management
Hans van Rooden
Molenweg 3
3755 BC Eemnes

Mobiel: 06 51365028
E-mail: info@hvrgolfmanagement.nl
www.hvrgolfmanagement.nl