Inspiratiesessie
Masterclass
Organisatietraject
Social media
Nyenrode
Personal Branding & golf
Zwitserland express
Open inschrijvingen

Over Rolf Rosenmöller

Nadat ik in de eerste jaren van mijn loopbaan verschillende managementfuncties heb bekleed, richt ik mij de laatste 15 jaar op het ontwikkelen van organisaties op het gebied van (Persoonlijk) Leiderschap, Teamleiderschap en Commercie, waarvan de afgelopen 10 jaar als partner bij Itasc Nederland.

Mijn missie is organisaties en hun professionals te inspireren om 'de beste versie van zichzelf in de wereld te zetten'. Dit resulteert in praktische en soms confronterende workshops, trainingen en leergangen. Vanuit mijn persoonlijke betrokkenheid met 'de mens' in de organisatie voel ik mij op alle niveaus in een organisatie als een vis in het water; medewerkers, managers, directeuren, jong en oud, groen en grijs.

Personal Branding

Het is alweer 10 jaar geleden dat ik op een seminar in Amerika 'managementgoeroe' Tom Peters een indrukwekkende presentatie heb zien geven over Personal Branding. Het onderwerp heeft mij daarna niet meer losgelaten en loopt als een rode draad door al mijn activiteiten heen. Enige jaren geleden heb ik, samen met Cees Harmsen, mijn eerste boek geschreven over Personal Branding. Aangezien het thema actueler is dan ooit hebben Cees en ik onlangs een herziene versie uitgegeven onder de actuele titel: 'Personal Branding in turbulente tijden'.

Met veel plezier werk ik voor een keur aan organisaties zoals; IBM, UGOO, Nyenrode, Rabobank, Warchild, Schiphol, PNO Consultants, Ernst & Young en diverse andere organisaties.