Inspiratiesessie
Masterclass
Organisatietraject
Social media
Nyenrode
Personal Branding & golf
Zwitserland express
Open inschrijvingen

Masterclass

Het succes van de medewerker verlangt steeds meer dat de medewerker bewust werkt aan het creëren van een onderscheidend profiel zowel binnen als buiten de organisatie. De vraag naar onderscheid, authenticiteit en 'meer dan gewoon zijn' gaat de boventoon voeren.
In de masterclass creëert iedere deelnemer zijn eigen 'Personal Brand'. Ik neem de deelnemers mee op een reis langs de vier stations van Personal Branding. Bij elk station stap je uit en neem je de tijd om goed na te denken over de vragen die worden gesteld. De uiteindelijke antwoorden vormen het fundament waaruit de medewerker als 'Personal Brand' naar buiten treedt en het verschil maakt voor zowel de klant, de organisatie en zichzelf.Programma


Optie: de workshop social media onderdeel van de masterclass maken.

Duur

2 niet aaneengesloten dagen. Deze masterclass wordt zowel via open inschrijving als een incompany workshop georganiseerd.

Schrijf je nu in voor een Masterclass.

Werkwijze

Het programma kenmerkt zich door een zeer praktijkgerichte insteek. De theorie rondom Personal Branding vertaal ik elk moment naar de praktijk van de deelnemer. Qua werkvormen gaan we aan de slag met onder meer individuele opdrachten, groepsopdrachten, rollenspellen, filmfragmenten, muziek en persoonlijke feedback. Al met al een levendige manier van werken met een hoge mate van zelfwerkzaamheid van de deelnemer.