Inspiratiesessie
Masterclass
Organisatietraject
Social media
Nyenrode
Personal Branding & golf
Zwitserland express
Open inschrijvingen

Inspiratiesessie

De inspiratiesessie is een onvervalste 'Wake-up Call'. In een wereld die dynamisch en onvoorspelbaar is moet je als werknemer steeds meer initiatief nemen om jezelf en je organisatie op een unieke manier te profileren. Het is verontrustend te constateren dat rond de 65% van de werknemers daar nog steeds niet over nadenkt en denkt dat het 'mijn tijd wel zal duren'.
Tijdens deze workshop wil ik de deelnemers wakker schudden en werken aan een mindset die past bij de huidige tijdsgeest. Een tijdsgeest waarbij authenticiteit, pro-activiteit, zichtbaarheid, en 'meer dan gewoon zijn' de boventoon gaan voeren. Naast de focus op het belang van Personal Branding reik ik de deelnemers een aantal handvatten aan waarmee ze na de workshop aan de slag kunnen om zichzelf op authentieke en onderscheidende manier in de wereld te zetten.Programma


Duur

Deze inspratiesessie wordt zowel via open inschrijving (4 uur) als een incompany workshop (2-4 uur) georganiseerd.

Werkwijze

Het programma kenmerkt zich door een zeer praktijkgerichte insteek. De theorie rondom Personal Branding vertaal ik elk moment naar de praktijk van de deelnemer. Qua werkvormen gaan we aan de slag met onder meer individuele opdrachten, groepsopdrachten, filmfragmenten, muziek en persoonlijke feedback.